Thursday, March 27, 2008

Att skriva med en hand

för att den andra alltid är full med bebis, det är mitt nya liv. Surfa, äta, kissa o.s.v. allt görs med en hand. Små stunder (läs ca 5 sek.) så kan jag bli fullständigt utmattad och trött på det, för att strax efter orka hur länge som helst igen. Vilken tur att det bara är små korta ögonblick, annars njuter jag vare sekund med denna lilla person.

På lördag är det dags för ny Örebro-Mara. Ska bli så roligt även om jag nog lägger ner alla tankar på att få något scrappande gjort. Dels är ju liten Ottoman med, dels så blir det ofta så mycket att stå i så att det inte blir mycket pysslande ändå. Fast trevligt och roligt är det med alla glada scrappare.

Piskade ihop en LO till förra månadens skissecup på Papirgleder. Det var "innlevereringsfrist til den 15 mars", döm om min förvåning då jag sent om sider lade in mitt eget bidrag så där runt 23-tiden den 15. Det var försent????? Märkligt nog så betyder alltså ovanstående citat att bidragen skall vara inlagda tom den 14 mars. Jag måste säga att jag blev en smula uppretad......hrmpf......både för dum norska som jag tydligen inte förstår alls ;), dessutom för att den förgrömmade LO´n legat färdig i nästan 4 veckor.


Den förgrömmade LO´n;
föreställer näst äldsta pojken förra sommaren. Papper från DaisyD och de underbara stämplarna är Gel-a-tins, löööv dem!

nu ska jag ramla i bingen med risOtto och få en välbehövlig skönhetssömn ;)...
/natti natti

Tuesday, March 25, 2008

En liten sida

En liten LO med kort som legat och väntat i evigheter på att scrappas. Klara fann på mina gamla spolar som inte blivit använda på evigheter och det var en hit tyckte den unga donnan. Gjorde den till Swe Scrapbook´s skissutmaning v.12. Skickade in till dem för första gången och fick äran att vara med, så kul :)!

Tuesday, March 11, 2008

En Liten Otto

En liten kille föddes på morgonen den 23 februari. Efter ett par veckors velande om litens namn är Otto eller Elmer eller helt enkelt något annat så har vi beslutat oss för det första :).