Thursday, October 30, 2008

Sketch #3 at......

Rough Draft. Och har du inte kollat in deras underbara skisser gör det ;)!!!!!
If you haven´t checked out their awesome sketches, dooooo ;)!!!!!



Inte kul med höst o tråkiga mörka dagar, grrrrr! Det är praktiskt taget omöjligt att få till en vettig bild. Denna är det närmaste verkligheten jag kunde kommma. Ser mer sepia ut här än i verkligheten.....
Vår näst yngste.........en riktig karamell!

These dark autumn days are making it almost impossible to take a photo that looks right :(, no fun at all! It looks a lot more sepia than IRL, but it was the best I could do today. This is our fourth son, a real darling!

Thanks for looking!

Thursday, October 23, 2008

Utmaningar vecka 2......

Pysselpassions Idoltävling.

Veckans utmaning var att scrappa girlpower eller pojkar. Det skulle vara något zickzack, lace cardstock, glitter och lager på lager. Hönan vår kan ju se ljuv ut så det förslår men hon har kraft den lilla, till vår glädje får jag väl tillägga.


Denna är gjord efter veckans bonusutmaning. Där temat skulle vara stjärna. Har ju sex stjärnor här hemma men valet föll på M denna gång. Inte nöjd med titeln, känns fånig, men det gick lite för snabbt där. Den gjordes dessutom på natten när jag gett upp tanken om ngn sömn och klivit upp.

Wednesday, October 22, 2008

..:Sketch # 2:..

Ett bidrag till Rough Drafts skissutmaning nummer 2.



En sida om hur galet snabbt tiden går. Hur min äldste förändrades i utseendet på bara ett år och inte längre såg ut som ett barn. Att han växte sådär en 20 cm och kunde helt plötsligt se ner på mig :)!

This layout is about the journey from childhood to becoming a young man. I´ts about how time flies so fast. In just a year my oldest looked totally different from before. And in just a few months he stood almost 10 inches taller, looking down at his mother :).

Thanks for looking!

Tuesday, October 21, 2008

..::En utmaning::..

Kom från Helén igår :)! Små utmaningar är alltid kuliga!

Vilken mat äter du ofta?
Husmanskost.

När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Beror på tillfälle o plats.

Var sitter du helst när du bloggar?
Vid matsalsbordet.

Köper du ofta Triss?
Är periodare med ganska långt mellan omgångarna.

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?
Det måste vara mina ca två månader som jag tillbringade i Canada när jag åkte tillbaka för att hälsa på familjen där jag var utbytesstudent under ett år.

Vilken TV-kanal tittar du mest på?
Ingen, tittar inte mkt på tv alls.

Vilket är ditt favorit vin?
Föredrar vitt nuförtiden, men kommer inte ihåg vilket jag gillade bäst. Kan man inte räkna glögg som vin för det är goooott! Fast fråga mig om öl så är Kilkenny bäst, mmmm brown ale!

Här är reglerna: Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dem sedan på deras bloggar. Be dem läsa din, och låt personen som utmanat dig veta när du svarat på utmaningen.

Jag utmanar: Mia, Therese, Jeanette och eyovine

Monday, October 20, 2008

"En klassiker"

det har denna layout som titel och det pga att sonen här gör sin klassiska knasmin. Den måste ju förevigas med en helt egen sida dedikerad åt sig :)!



Har använt reative imaginations lace cardstock som bakgrund och sedan slängt på övriga papper o dekorationer osv!

Sunday, October 19, 2008

..Prutt.......

japp det säger jag, gammal som jag är. Klistrar fast det sista lilla på min layout till Pysselpassions Idoltävling och vad ser jag när jag i princip är alldeles klar???? Jorå jag har uppenbarligen missat själva temat denna vecka med vad gäller fotot. Men WTF säger jag!!! Problem med läsförståelsen så det förslår, jag blir gaaalen. Så var det med det! Det jäkligaste är att jag var på direkt o sedan suttit o fixat med den så "länge"!

Nä fy sicket gnäll vi kallar detta inlägg för "Dagens i-landsproblem" istället, sorry!!!!

Saturday, October 18, 2008

Så kul att få denna......

Tack raraste eyovine du gjorde min dag!



Jag skickar den vidare till alla på min surfrunda ni är så jädrans bra och ger mig så mycket inspiration o peppning med alla kommentarer som värmer...ja jag vet så får man verkligen inte göra men se det struntar jag i......

Kopiera och länka till den du fått utmärkelsen av... skicka sedan vidare till 7 stycken... meddela sedan dessa 7 på deras respektive bloggar...

Thursday, October 16, 2008

..::Det blev ett bidrag iallafall::..

Alltså till Pysselpassions idoltävling. Och tänk där satt jag vid mitt lilla scrapbord och tyckte att jag nog börjat haka upp mig, jo det är sant, fast ni behöver inte hålla med snälla ;)! Då fick teres den briljanta och MYCKET nytänkande idén att "ahhh, jag vet, jag ska minsann ta o sätta allt neråt till vänster". Vad hände????? Det är ju fanken precis vad jag sysslat med juh!!!!!

Tuesday, October 14, 2008

Sista-minuten-LO till Papirgleder samt en......

superfadäs, blääärk. Den söta rara fru J var och hälsade på och uppmärksammade mig på följande om min LO gjord till Pysselpassions Idol-tävling ;)! Att det spelar ingen roll att jag fått med allt på materiallistan plus ett par bonusutmaningar för temat på layouten, som dessutom stod med fetat stil, var födelsedag! Så var det med det!



Snabbt som ögat pluttade jag idag ihop ännu en layout till Skissecupen.

Sunday, October 12, 2008

En till....en layout till Rough Draft...

En layout till en skissutmaning i cyberspace, Rough Draft.


My now eight-year-old at the age of three. Not the perfect picture but I like it anyways. He is a thinker and I think it shows in this layout. Loved the sketch!

..::Äntligen Scrappat::..

Har scrappat några layouter, varav en inte kan visas här ännu. Ska fortsätta mitt värv idag om jästen i kylen blivit för gammal. Annars får det bli bröd- och bullbak istället! Att förfärdiga inlägg med en supergnällig och superklängig liten RisOtto är inte det enklaste. Han är förkyld igen, believe it or not. Jag har också rykt dit, även om jag avhåller mig från att gnälla "öppet" och klänga på folk. Gnäller lite här istället :)!

En liftutmaning som ni kan hitta här hos Miss Mian.


En LO till Skissecupen på Papigleder. Blev rörig på bild. Svamparna är pp´s o satta på 3d-kuddar. Ska försöka orka att ta en närbild på dem. Mina l var slut, därav den lite konstiga titeln. Lille herr M var nämligen alltid glad och det ganska långt upp i ålder.





Litet tackkort, stommen gjordes på en mara en gång för läänge sedan och har nu färdigställts :)!


Ännu en LO till Skissecupen. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men så kan det gå!

Thursday, October 09, 2008

Dubbelfräs!!

Vad är det för faschister som jobbar med att designa för fetknoppsavdelningarna på de "vanliga" klädesaffärerna. Finns det någon regel som säger att tjockisar ska ha stora blaffiga fickor på skjortorna, gärna genomskinliga blusar och skjortor och byxor som har så mycket extratyg att de skulle räcka till segel på en sjumastare? Nä, det måste vara någon/några som verkligen avskyr tjockisar och vill att vi ska se än tjockare ut. Jag tror de tänker något i denna stilen: Den här snygga blusen som är lite figursydd kan nog trolla bort några kilon? Hmmmm så kan det ju inte få vara! Jag vet, jag syr ett par gigantiska fickor och ser till att sätta dem mitt på boobsen! DET borde sätta stopp för ev viktminskning och addera på ett antal istället. Rätt åt fetknopparna låt dem se ut som clowner bara!
Himmel vad jag kan bli trött på fetknoppsavdelningarna.

Eller när HM tog och lanserade om sin tjockisavdelning så den skulle locka andra än just feta. "När du vill ha kläder med lite lösare passform", hette det då! Hehe, jo eller hur?

Fräääs!!!!!

Fräs!!

Härligt att läsa om den smugglande elvabarnsmamman och hör och häpna människan är dessutom är sjukskriven!!!! Vad tusan har det med saken att göra? Sen när skriver media om fembarnspappan som begår brott???? Faen vad trött jag blir. Patriairkatet visar sin fula nuna gång på gång. *Ptuii*

Tuesday, October 07, 2008

..::Tennbröllop::..

Det firade vi i fredags, 10 år! Fick två fantastiska buketter, en från svärmor och en från maken. Fast maken hade köpt dem båda och bestämt blommorna. Imponerande. Den i orange och mörkt röd går i färg med brudbuketten.













Liten betraktelse.....just nu, här idag!

vad tröttsam denna hobby, scrapbooking, kan kännas ibland. Det finns ingen hobby jag sysslat med som jag har varit så kritisk emot mig själv eller haft sådan prestationsångest inför? Vad sjutton är det frågan om och vad less jag kan bli på hela cirkusen emellanåt :/! Givetvis sitter hela skiten i skallen på mig och visst gör jag tappra försök (lyckas också i perioder) att ge blanka faen i alla måsten, bara göra, för det är ju för min o familjens skull jag håller på. Inte för att vinna cred. Fast ibland är det fanken svårt. Måste alla vara så djävla duktiga jämt.......jag bara undrar?!