Thursday, June 25, 2009

Still so out of time it´s...

really silly, don´t have the mojo either so that fits :/! Here´s two of my favorite pics right now.....maybe I need to develop them to get it back?



Saturday, June 13, 2009

Ny fotoblogg: Ögonblick

Wednesday, June 10, 2009

Jag vet...

somliga människor som tycker skolloven är en plåga. Det gör inte jag, jag tycker det är en stor lättnad, lugnet infinner sig och taxirörelsen minskar med hur mycket som helst. Jag får ha mina barn hemma, det är lyxigt. De sista små gullefjunen har avslutning imorgon och jag är tacksam =D, äntligen!

Sunday, June 07, 2009

Födelsedagspyssel...

En liten födelsedagspresent som jag knåpat ihop av en tallrik samt en gammal tennljusstake. Tycker själv att den blev bra :) så i ärlighetens namn så skulle jag gärna haft den kvar själv och vad blir inte bättre då än att ge bort den?!

Made this as a birthday present. It´s an old plate for food and an old chandelier. To be honest I would have liked to keep it and all the better then to give it away =D!

Saturday, June 06, 2009

sista stora utmaningen för mig på The Nook....

antar jag....har missat några utmaningar o därmed en del poäng. 10 stycken går vidare till en final nu :)!

Tuesday, June 02, 2009

Ur ett berg av "journaling spots"....

..så använde jag iallafall fyra ;). En ny utmaning på The Nook. Får ta mig an att göra ett par till för jag har formligen ett helt berg och kommer aldrig att använda alla.