Wednesday, August 16, 2006

Fukt i fördelardosan!!!!!!!!

Jo så var det :)! Helt ärligt tror jag att jag hittat ett nytt roligt uttryck "fukt i fördelardosan", ni kanske tycker jag är helt tokig men jag har både garvat högt och haft ett brett leende åt det ett bra tag nu.

Lika roligt var det dock inte i morse när jag hade utfodrat, tvättat, borstat o klätt mina tre yngsta ligister och satt dem i bilen och bilen gick inte att starta, *gahhh*.
Efter ett desperat samtal till mannen som är borta på jobb och som vet ungefär lika mkt om bilar som jag, dvs ingenting, så ringde jag min far som tipsade om fukt i fördelardosan. Jaha??? Och hur ser en sån ut och var sitter den och.....?

Fördelardosan hittades men hur får man bort en sån med två tjuriga klamrar på? Jo med en tesked såklart :). Till slut efter mycket bökande och borttagande av en skiljevägg så lossnade den och avtorkades. Men jag måste få lov att säga att jag inte kände minsta tillfredställelse längre för den verkade vara knastertorr. Så skulle den sättas tillbaka och det gick bra med en klammer! Men den andra jäkeln sitter under och det bara gick inte. Nåväl jag var starkt skeptisk och tänkte iallafall prova om eländet gick igång, och det gjorde den *triumf*!

Så i med alla barn igen och iväg, sen som sjutton. Efter att ha dumpat telningarna så åktes det förbi den lokala verkstaden och frun gick in och bad snällt om lite hjälp och vips så satt klammern på :).

No comments: