Monday, September 18, 2006

Efter en torr sommar.....

när det gäller både väder och LO-byggnad så har jag scrappat igen. Gamla bilder som jag av ngn anledning måste scrappa. En del säger att man inte måste ngt alls men jag känner att jag måste ta hand om en del foton. Annars har jag näppeligen haft mycket tillgång till datorn på senaste tiden. Jobb och barn och annat kommer hela tiden i vägen och det är väl livet antar jag :).Här var vi iväg på en liten minisemester precis när skolan börjat och tog våra stora pojkar på 14 och 9 år och for iväg till Paris. Tänk vad underbart det var att resa. Och resan började så långt innan den fysiska resan med planeringen och förväntningar och förberedelser. Det har varit så roligt. Så nu är jag sugen på att scrappa alla korten från Paris, tänkte göra dem i liggande/stående letter, verkar vara ett roligt format.
Ska väl få ändan ur vagnen och lägga ut lite bilder från resan också.

Vi har blivit med ny kamera också, en Minolta 5d, en systemdiggi *teres ler med hela munnen och lite till*, tjohoooo! Tyvärr hann den inte resa över havet innan vi for iväg utan den kom samma dag vi kom hem.

3 comments:

LindaL said...

Åhh vilka jättefina helt underbara...
Hoppas att du får mer tid över till annat än jobb och andra tråkiga saker snart...
Jag vill scrappa men kan inte...det är kaos i min lilla hörna och jag jobbar på ett kaos jobb.
Vill inte ha mer kaos omkring mig nu så i helgen ska det röjas upp här hemma.
Ha det bra vännen. Hoppas vi ses snart. Kram Linda

zarischka said...

Åh... Paris...!

Men duuu vilka underbara alster du gjort! Attityd-LOn är så GALET snygg! Vad har du använt för papper?
*nyfiken i en strut*
:D

teres said...

Tack tjejer :)!

Det randiga pappret är ett K&Company- Studio K - "Breeze Stripe" (Vixxans har det ;)!) och det andra är ett We R Memorykeepers ur serien Urban windows.