Monday, September 25, 2006

Ja jag fortsätter lägga in en del av mina alster. I vanlig ordning kunde jag inte vara med så mycket på cybercropen i helgen. men ngn gång ska det väl vara min tur!





Monday, September 18, 2006

Med hjälp av Swescraps PS-skola.

Har suttit och lekt lite med kort i PS och ändrat om med hjälp av ovan nämnda blog. det tarvar mer arbete, för jag tycker fortfarande det är svårt att få klara, skarpa sv-bilder men det kanske har mer med fotografens orginal än PS ;)!?!?!





Efter en torr sommar.....

när det gäller både väder och LO-byggnad så har jag scrappat igen. Gamla bilder som jag av ngn anledning måste scrappa. En del säger att man inte måste ngt alls men jag känner att jag måste ta hand om en del foton. Annars har jag näppeligen haft mycket tillgång till datorn på senaste tiden. Jobb och barn och annat kommer hela tiden i vägen och det är väl livet antar jag :).











Här var vi iväg på en liten minisemester precis när skolan börjat och tog våra stora pojkar på 14 och 9 år och for iväg till Paris. Tänk vad underbart det var att resa. Och resan började så långt innan den fysiska resan med planeringen och förväntningar och förberedelser. Det har varit så roligt. Så nu är jag sugen på att scrappa alla korten från Paris, tänkte göra dem i liggande/stående letter, verkar vara ett roligt format.
Ska väl få ändan ur vagnen och lägga ut lite bilder från resan också.

Vi har blivit med ny kamera också, en Minolta 5d, en systemdiggi *teres ler med hela munnen och lite till*, tjohoooo! Tyvärr hann den inte resa över havet innan vi for iväg utan den kom samma dag vi kom hem.