Thursday, February 08, 2007

Long time no see!

Det var en evighet sedan jag gjorde något åt min blogg. Sedan Telia fimpade vårt bredband, istället för att göra det snabbare som vi beställt, så har jag blivit surf-avgiftad och är numer sällan på datorn. Fast nu tänkte jag ta nya tag i min lilla blogg.
Annars är det full fart, jobbar mina hundra procent och trivs på mitt jobb fast visst så skulle jag vilja vara hemma mer, hos barn och man. Träffar mina scrapvänner, som numer är "riktiga" vänner, så ofta som jag kan vilket naturligt inte blir så ofta som jag skulle vilja.
I helgen som var så besökte jag Linköping och östgötascrapparnas mycket trevliga och välordnade mara tillsammans med Rosario och hennes butik, Papp och Scrap. Jag fick nästan tre LO:s gjorda. En på lördagen och en på söndagen som jag lade upp till skisstävlingarna som hölls. Och förlåt om jag skryter men jag vann med båda och jag blir såååå glad, *tjohoooo*. Sedan började jag på en tredje som jag sedan har lagt upp på www.papirgleder.no och deras scrapliftscup.


Denna gjorde jag till skissutmaningstävling ena dagen. Blev glad över den faktiskt och känner att om de levt idag så skulle de också blivit glada av den och det värmer gott.


Denna är också en av mina linköpings-LO. Det är en bild av yngsta pojken som bara är så mycket han. Det finns en text till honom som jag gjort efter en journaling-utmaning från Kicki som ligger uppe i www.pappochscraps.se forum. Myggspett är hans ord för myggbett.


Denna har jag lagt upp till Papirgleders liftcup. Den är liftad efter en helt gudomlig LO av Tove Svartkjønnli, "Sinnataggen" [URL]http://www.papirgleder.no/galleri/data/635/3201tove_showoff_PG_sinnataggen.jpg[/URL]
Rubriken blev i sanning ingen höjdare men det är ju så när man stämplat ditt eländet så sitter det där. Den handlar iallafall om att musik är en stor del av mitt liv och att det är en form av må-bra-medicin för mig och så har jag listat en del av den musik jag lyssnar på ofta.


Ytterligare en BOM-sida, en arg en :)! Har scrappat på engelska därför att delar ev denna låten bara är så precis. Det är Dixiechicks "Not ready to make nice"

Hej på er därute!

6 comments:

Linda said...

Hej vännen!!

Gillar verkligen den här Lo:n den är så vacker.
jättefint kort, allt är så fint.
Har sagt det förut men säger det igen...du är super duktig.

Kram Linda

Linda said...

Dom är superfina allihop, såg att man bara kunde lämna kommentar på ett ställe men du förstår nog att jag gillar dom allihop.

Rosario said...

OOH äntligen en uppdatering...KUL !!!

Millan said...

Härligt att se att du bloggar igen! Jag har saknat dina härliga layouter.
grattis till vinsterna på maran! Det är verkligen två fina layouter. lycka till i scrapliftcupen också, jag är också med där...
*kram* Millan

Lena S said...

Shit vad mycket fint Vännen! Kul att se din blogg uppdaterad!!
Kramis/Lena S

minellie53 said...

Tjena Thessan
Det var förskräckligt vad lik mamma man kan vara. Jävligt bra scrapping du gör. Skulle vilja be dig om hjälp med bloggen så att man kan komma igång, har bett din mamma om emailadressen till dig, om du vill vara gullig och adda mig så att vi kan chatta. Kramizar från Lisa Yvves kompis..... Ha en fin vår och sommar