Thursday, March 27, 2008

Att skriva med en hand

för att den andra alltid är full med bebis, det är mitt nya liv. Surfa, äta, kissa o.s.v. allt görs med en hand. Små stunder (läs ca 5 sek.) så kan jag bli fullständigt utmattad och trött på det, för att strax efter orka hur länge som helst igen. Vilken tur att det bara är små korta ögonblick, annars njuter jag vare sekund med denna lilla person.

På lördag är det dags för ny Örebro-Mara. Ska bli så roligt även om jag nog lägger ner alla tankar på att få något scrappande gjort. Dels är ju liten Ottoman med, dels så blir det ofta så mycket att stå i så att det inte blir mycket pysslande ändå. Fast trevligt och roligt är det med alla glada scrappare.

Piskade ihop en LO till förra månadens skissecup på Papirgleder. Det var "innlevereringsfrist til den 15 mars", döm om min förvåning då jag sent om sider lade in mitt eget bidrag så där runt 23-tiden den 15. Det var försent????? Märkligt nog så betyder alltså ovanstående citat att bidragen skall vara inlagda tom den 14 mars. Jag måste säga att jag blev en smula uppretad......hrmpf......både för dum norska som jag tydligen inte förstår alls ;), dessutom för att den förgrömmade LO´n legat färdig i nästan 4 veckor.


Den förgrömmade LO´n;
föreställer näst äldsta pojken förra sommaren. Papper från DaisyD och de underbara stämplarna är Gel-a-tins, löööv dem!

nu ska jag ramla i bingen med risOtto och få en välbehövlig skönhetssömn ;)...
/natti natti

2 comments:

jeanettew said...

VAAA!?!?!? Ska du inte scrappa...? En liten bag som får följa med, kanske? *blinkar*

GIllar verkligen LO:n med Melker. Som du skriver, han är vekligen i sitt esse :O)

Tin said...

Denna är ju helt underbar!!!!!!
Tänk att jag stod och klämde på dessa stämplar på mässan men kunde inte välja mellan dessa eller de som är likadana men i större storlek. Tror du inte att när jag väl bestämt mig för de små så var de slut! :( Man får inte tänka innan man handlar är min lärdom av detta! :)