Tuesday, June 24, 2008

Och så liiite till....


En sida på Otto med senaste pappren och stickers från Sassafrass.En sida gjord på senaste ÖrebroMaran, kom faktiskt också tvåa i kittävling. Basic Grey papper som jag tycker är hyggligt omöjliga. Blev en egengjord dekoration av det "värsta" pappret, några gröna blad som fågeln sitter på ;), men då hade ju iallafall tre mönstrade papper använts.!


Ännu en sida från sista maran med Klara mitt i snöfall och skottandes av uppfart. Kom tvåa i skisstävlingen :)!Lilla Tårtsmulan i all sin prakt :). Har gått loss de senaste månaderna på att klippa ut egna dekosar ur papper. Som när man var liten.....vik ett vanligt papper på mitten och rita konturer som du klipper ut och sedan ritar över på mönstrade pappret. Här har jag använt de underbara filtbokstäverna från creative café, dekobakelse från Elsie och gångjärn samt nyckelhål från Tim Holtz grungeboard.

Ytterligare två sidor med senaste DT-uppdraget.

Här hade jag tyvärr ingen hörnstans så jag har ritat och fuskat till sådant i hörnen. På den stora har jag använt mig av min öljettsättare för att göra hål. Swirlarna är från Crate.Stämplat med clearstamps från Heidi Grace "We are family". Mina egna små fåglar med mycket glossy på. Mönstersax i parti och minut. Kvisten är från Making memories-5th avenue-"Sophia Flocked Leaves".

3 comments:

jeanettew said...

´Halleluja!!!!

Vad hände nu...Du drog på en jätteuppdatering :O)

Har sett de flesta IRL och de är fantastiskt fina allihopa!
Och du var väl värd dina placeringar på träffen. De är läckra båda två.
Även om jag nu inte fattade att det var en fågel du klippte och grejade med....

Kram

Tin said...

WOW vad mycket snygga grejer du har skapat!!!
Nu blir ju till och med jag nästan scrapsugen igen! :D
HiHiHi jag tittar in snart igen!

Therese said...

En hel radda snygga LO:s - WOW :) Såg några/någon hos Jenny. Supersnygga!!! Ha de gott!