Sunday, August 31, 2008

..:Några layouter:..

Här följer först fyra stycken layouter som är gjorda efter det famösa mega-DT-paket från Stellas som alla DT-medlemmar fick. Samma material fanns i alla paket och till detta serverades åtta mer eller mindre kluriga utmaningar. Denna första är gjord efter en utmaning där vi skulle använda följande på LO:n: band, chipboard, bling, blommor, journaling, filtband, rubons samt fyra mönstrade papper. Har klistrat fast den självhäftande filtkronan på ett papper samt blingat med stickles och sedan satt det hela på 3D-kuddar.Har inte bara chalkat blommorna utan även bandet.Efter utmaningen att använda oss av Prima paintables. Pga att layouten blev så mörk när jag fotade så blev fotografierna lidandes när jag fixade ljuset i ps. Även denna krona är blingad med stickles.Efter utmaningen att använda tre mönstrade papper från tre olika användare, den blev....jaaa vad ska man säga ;)?????K i full vårsol, inte så himlans bra ur ett fotografiskt perspektiv. Utmaningen var att använda minst fyra kort på en LO. Jag som har svårt med fler än tre gjorde slag i sak och dubblade det hela......Äldsta sonen för en sisådär 16 år sedan, vad hände?Detaljbild av chipboard från MM som jag chalkat och sedan glossat med crackle. (Himmel hur man skriver, vilken svengelska!).Näst yngsta sonen i färd med en favoritsyssla, nämligen den att klättra i träd. Ett foto som jag släpat runt i väskan superlänge och så bestämde jag mig för att den skulle "bort" och lagade till LO:n på rekordtid.När vi hade en liten miniträff hemma hos Jenny så lät vi utvalda välja papper och foto som vi sedan var tvugna att scrappa. Svår bild att hitta papper till, särskilt med den tjusiga och färggranna strandväskan ;)! Var inte riktigt sams o tyckte inte att pappren synkade så bra med fotot först men så här i efterhand så är jag nöjd.Äldsta killen redo för en liten minitur.

Ännu en gammal sida efter en utmaning som jag och carina gav oss på på plats hos Stellas . Carina, sin vana trogen var snabb som vinden och lade upp sin, här kommer dock min sent om sider. Bilden blev inte jättebra har fått justera den i ps med priset av att fotot inte blev superbra. Tycker LO:n ser lite platt ut.En gammal layout gjord i vintras.

7 comments:

Anonymous said...

åååå, många Losar på studs =)

asafina!!!

Kramen

J

carina said...

Ååååhåå!! va mycket fint!!
så mycket härliga detaljer, du är så himla bra, det ska bli så roligt att träffas snart igen.
scrap on baby!! vi syns på lördag=)

Kram

Eyovine said...

vilka fantastiska lo´s... chalkade blommor, stickles och annat godis!
Du inpirerar mig verkligen och jag vill genast scrapa!
så läckra detaljer i 3d.. sånt som jag vill bli bättre på..
ha en bra dag!/ maja

Lilo said...

Tappar hakan! Sååååå mycket fint! Jag var tvungen att nästan nypa mig för att se att det var sant att det var så otroligt många layouter du laddat upp!!! GOSH! Fantastiskt fint! =)

Therese said...

Helt underbara!!! Du är så duktig! Kul att se alla detaljer lite närmare. Ses på lördag! Tjing!

MissMian said...

Wow...*bara gapar*
Shit så mycket snyggt du har gjort!!!!! Gillar dina bidrag till utmaningarna!Så läckra. Har egentligen bara två kvar nu men jag vill gör om paintables...är supermissnöjd med den så jag har inte ens lagt ut den... :(
gillar alla detaljer på din första LO !!!

Linda said...

Helt underbara allihop!!!
Jag kan inte hitta på något annat att skriva, mer än att jag lätt kommer sno en del ideér av dig.
varför ta fyra kort när man får plats med åtta?? =0)

Hoppas du har packat allt inför helgen. Och att du får det jättebra.

Kramar