Thursday, October 09, 2008

Dubbelfräs!!

Vad är det för faschister som jobbar med att designa för fetknoppsavdelningarna på de "vanliga" klädesaffärerna. Finns det någon regel som säger att tjockisar ska ha stora blaffiga fickor på skjortorna, gärna genomskinliga blusar och skjortor och byxor som har så mycket extratyg att de skulle räcka till segel på en sjumastare? Nä, det måste vara någon/några som verkligen avskyr tjockisar och vill att vi ska se än tjockare ut. Jag tror de tänker något i denna stilen: Den här snygga blusen som är lite figursydd kan nog trolla bort några kilon? Hmmmm så kan det ju inte få vara! Jag vet, jag syr ett par gigantiska fickor och ser till att sätta dem mitt på boobsen! DET borde sätta stopp för ev viktminskning och addera på ett antal istället. Rätt åt fetknopparna låt dem se ut som clowner bara!
Himmel vad jag kan bli trött på fetknoppsavdelningarna.

Eller när HM tog och lanserade om sin tjockisavdelning så den skulle locka andra än just feta. "När du vill ha kläder med lite lösare passform", hette det då! Hehe, jo eller hur?

Fräääs!!!!!

9 comments:

Mahlin said...

Här tänker jag hjälpa till att fräsa för fullt..ja ska på bröllop å måste hitta en fin klänning.. men nä.. tjockisar får inte ha klänning.. ja har inte hittat en enda =(

carina said...

Det var väldans va du fräser idag!;) men du har så rätt ang kläderna, dom som gör tjockiskläderna måste tänka precis så. jag såg en lila tröja med stora olikfärgade prickar på när jag sist var och tittade på kläder, hur hemsk som helst. och till makens förtret så var jag ju tvungen att ropa över hela affären-"- JA, det här är ju precis va vi feta människor vill ha på oss, så vi syns ännu mer!!!=)"
Nä, det finns inga snygga kläder för oss över storlek 38!

Kram

Anonymous said...

fy fan vad du äger!

//jenny penny

Eyovine said...

=D Vad du rokkar TERES!!!!! Me löv jooo... kunde inte sagt det bättre själv... förstå hur jag se ut i såna kläder med jätte byst å pinnben... haha... det är svårt att hitta bra kläder i mogen ålder om man inte ser ut som 20 i kroppen. Efter 5 förlossningar så har ju kroppen fått en helt annan form... håller med du va =)

Linda said...

Heja fräs på du bara, håller helt med dig. Kan dom inte bara göra samma kläder(som alla andra har) fast i en större storlek. Varför ska det vara så svårt att förstå att man inte vill gå runt i clownkläder bara för att man inte har strl 36-38 Typ!!!

Kram kram

Mia said...

hihi...du är på hugget!!!! :-D

Lilo said...

Bra att du är på hugget! Klart det ska finnas fina kläder åt alla. Och varför finns det aldrig byxor som passar? Där spelar det ingen roll om man är tjock eller halvtjock kan jag säga... Hör hur alla beklagar sig!

Therese said...

Underbart inlägg - klockrent!!! Gillar!

jeanettew said...

Så jävla bra!
Även om man inte är trådsmal, så är det ju roligt om man kan gå på fest utan att behöva ha en sopsäck över sig....

Kram på rej!