Sunday, May 10, 2009

..::Roliga utmaningar och tävlingar...

hittar du just nu på Scrapbook Nook. Jag har hoppat på ett par utmaningar. Nu är inte jag ngn tävlingsmänniska så vi får se hur långt jag orkar. Fast jag ska försöka för att få lite gjort, jag kan verkligen behöva en spark i baken :)! Den första utmaningen var att lifta en DT på the Nook och så här blev min. Pappret bakom fotot är utklippt, likaså alla bladen o blommorna, himmel vad jag tycker det är roligt

And then for something completely different ;) nämligen kort. Jag har gjort ett par tre kort kanske inte mer. Dessa är i "miniformat" och de var så roliga att göra även om resultatet kanske sviktar något ;)!Så måste jag få tacka rara Hélen som gett mig en award till bloggen =D! Hélen, jag blev jätteglad och har inte glömt bort det!

7 comments:

Eyovine said...

Snygg LO!! Tycker det blir så himla snyggt när man klipper papper. Tycker bara inte själv att jag lyckas... har för brutal motorik =D..

Kramen Maja

MissMian said...

så snyggt!! Gillar verkligen ditt notpapper bakom blomman. Det är verkligen liftvarning på det! :)

Alex said...

hihi! var lite osäker på om det var du där inne.. först när jag såg din LO om dig själv så var det mysteriet löst ;-) va kul att du hakade på! gillar verkligen dina bidrag hittills! o visst är utmaningarna roliga? :-) vet inte hur det funkar med "lura dit"-poäng... jag kan messa nån DT och fråga.. skulle inte skada med nåt extra eftersom jag missade deadline för all about me utmaningen (tur att det återöppnades så man fick 2 iaf!) *tävlingsmänniskan i mig är vaken* hihi.. så skoj!

ha det bra tjejen! kram på dig!

Helén said...

Haha, ingen fara! Du lägger upp dem när du har tid :)

Tack för din fina kommentar på min blogg, det betyder så mycket att få lite uppmuntrande på vägen, speciellt från scrappare som man själv gillar att följa! :)

Eve said...

Hello,
I really love all your creations !
Thanks a lot for your visit on my french blog ;))
Kisses
Eve ;)

tina said...

Teres,

Your creations are breathtaking! Thank you so much for visiting my blog & leaving such a sweet comment. XOXO Tina

penny said...

Vilken underbar bild du har i headern =)

En bild säger mer än tusen ord!

Penny =)