Tuesday, February 24, 2009

Bara ett litet klick om dagen och det alldeles gratis!!!

Inte ens en månad kvar. Skogen måste vara räddad den 19:e mars. Skynda, hjälp till!!!!

Nere i botten på menyn till höger här så kan man hjälpa till att rädda en av Sveriges få kvarvarande riktiga gammelskogar, en riktig trollskog .)! Med alla växter och allt djurliv som frodas däruti. Gör en stor insats och klicka :)!

Monday, February 23, 2009

Igår var det en stor dag......

en dag som kommit och gått alldeles för snabbt. Ett helt år!



Sunday, February 22, 2009

...:::fann en smula inspiration......

och se det blev en layout. Det skulle kunnat bli åtminstonde en till om det inte hade varit för en liten ordväxling och se den lilla glada inspirationen sjönk som en sten.....
Layouten är om ett litet förtroligt bebissamtal. Underbara möten! Jag lär få kraftig abstinens efter sådana, här framöver :/. Gjord efter en skissutmaning på Scrappiz cybercrop som gick av stapeln i helgen.

Friday, February 20, 2009

Bloggpartybidrag.......

till Lilos utmaning som var att scrappa ngt med en krona på.


Här vare krona!


Närbild på en gammal favorit; daggdroppar à la glossy :)!


Kvaliteten på bilden av LO´n är inget vidare, tyvärr. Kul utmaning Lilo, tackelitack!!!

Monday, February 16, 2009

En sida......

En sida ur BG´s serie bittersweet som jag veckat i min "wellpappveckare" :)! Själva bakgrundspappret är ett helt ljuvligt ett från Crate, löööve it, "Mia collection". Fler hemgjorda pins! Och sedan blommor. För ett tag sedan och säkert ett par år tillbaka så har jag i princip inte blommor på en enda LO, det har helt sonika inte gått att få dit dem. Tar tvärstopp, fast nu vill jag ha dem igen och det på många. Märkligt!

Saturday, February 14, 2009

Scrappat till musiktext.........

Har för första gången lyckats att vara i tid med en av
scrap the music
utmaningar. Denna veckan var utmaningen bara en putt till att få till en LO jag haft i sinnet under en lång tid och titeln helt självklar. Älskar texten till veckans sång "lullaby" av Dixie Chicks. Ett hyggligt mörkt foto, tyvärr, av en bebis som numera är snart 17 år. Som ikväll faktiskt är och spelar med sitt band på en konsert.



My first time to take on a challenge on Scrap the music, although I´ve been there looking almost every week. I simply love this song and its lyrics which I find is just right on. The title of the layout has been clear to me from the beginning. I´ve actually had it in my mind to scrap this text and this was a good challenge fpr me to get it done. The pic is unfortunately quite dark, a photo of a baby thats now almost 17 and tonight actually playing with his band at a concert.

Tuesday, February 10, 2009

..::..Lite halvgammalt & lite gammalt..::...

Har hittat en ny användning för mina "gamla" smyckesdelar tack vare Eyovine. Av Hattpinnar och mellandelar och ett par pärlor blev det ett par egna pins :)! Har använt scrappy glue som ju inte syns när det torkar men kanske att man kan använda klämpärlor också.




Rosetter är kanske inte min grej men det är kanske inte så dumt. De fick en revival när jag var och gjorde ett par dörrkransar hos en vän innan jul.


Det här är bilden från lokala tidningen när Klara kommit.


Gillar fortfarande att göra dekos på höjden. Den här layouten är väldans enkel men jag känner att den nog är klar, tror jag!?






En gammal layout från Pysselpassions idoltävling i höstas. Bilden är tagen på kvällen därav den sopiga kvaliten. Ville dock ha lite närbilder på den.










3D-kuddar och glossy.


Har använt "Tattered angels" angel mist och en kopp.


Mer 3D-kuddar och glossy.


Lycka att åka karusell på höjden alldeles själv. Den lokala annuella marken. Vi brukar åka för att köpa ett batteri kokosbollar och getost och så förstås lite karusell. Extra spännande eftersom attraktionsskötarna kanske har lite annat än gammalt kaffe i termosarna.

Antog en liten utmaning

som jag glatt "stal" från Eyovine och den som nu inte blivit det ännu blir det nu av mig. Utmanad alltså.

Gå in i dina bilder.
Gå in i sjätte mappen och välj sjätte bilden.
Lägg upp den i bloggen och skriv ngt om den.

Här kommer min:



En bild tagen hemma hos gammelfarmor. Unge herr M i blickfånget inmundigande en kaka. I bakgrunden syns fadern, unge herr V och unga fröken.