Saturday, May 30, 2009

Lite fler layouter o ett självporträtt....


Jag på min 40-års-dag :). Inspirerad av Leah på Scrapbook Nook o hennes vackra självporträtt! This is me on my 40th birthday, inspired by Leah at the Nook and her beautiful self portrait.



Nooks veckoutmaning nummer 2. enda "regeln" var att göra en formad LO. Nooks weekly challenge #2. The rules said it had to be a shaped LO of some kind.



Denna har jag piskat ihop snabbt som ögat och det är inte vanligt för mig. Utmaningen var att scrappa färgerna grönt, lila rosa o vitt. This was a quicky for me, which is a rare thing for me, I whipped it up in no time ;). A color challenge were we were supposed to use the colors lilac, pink and green.



Har nog fördubblat mitt antal BOM-sidor under denna tävling och fler är på väg med nya tävlingen.
I´ve probably doubled my stash of BOM layouts och more is on the way due to the new contest I´m afraid ;)!

Tuesday, May 26, 2009

Dessa fick jag av.......

den rara Helén och det för ett bra tag sedan nu *rodnar*!







Jag blir så glad och det känns ärofullt =D! Jag ger dem vidare till:

Alex
Lisa
Maja
Linda
Millan
Mia
MiaD
Jeanette

Wednesday, May 20, 2009

Ett endaste litet kort!


En utmaning på the Nook, ett kort med band, minst en blomma och två mönstrade papper!

Saturday, May 16, 2009

..:: Week #1::..

Första "stora" veckoutmaningen på The Nook
Den enda regeln här var att det skulle vara likadana foton, minst två stycken!





Jag har svullat på med glimmer mist och rosa och pearl maker och gjort en riktig prinsess-LO.

Sunday, May 10, 2009

..::Roliga utmaningar och tävlingar...

hittar du just nu på Scrapbook Nook. Jag har hoppat på ett par utmaningar. Nu är inte jag ngn tävlingsmänniska så vi får se hur långt jag orkar. Fast jag ska försöka för att få lite gjort, jag kan verkligen behöva en spark i baken :)! Den första utmaningen var att lifta en DT på the Nook och så här blev min. Pappret bakom fotot är utklippt, likaså alla bladen o blommorna, himmel vad jag tycker det är roligt





And then for something completely different ;) nämligen kort. Jag har gjort ett par tre kort kanske inte mer. Dessa är i "miniformat" och de var så roliga att göra även om resultatet kanske sviktar något ;)!



Så måste jag få tacka rara Hélen som gett mig en award till bloggen =D! Hélen, jag blev jätteglad och har inte glömt bort det!

Mer galenskaper.....

sista utmaningen på Papirgleder. Kände att jag kanske inte orkade hela vägen fram men så gav jag mig den på att vara med till slutet iallafall! Det skulle göras egna dekorationer o egen titel. Titeln har jag skrivit på OH-plast och klippt ut i brist på andra idéer.



Även om det kanske inte syns så bra så är det en massa 3D-kuddar inblandade här samt en så där 3 liter glossy.

Sunday, May 03, 2009

..:Liten uppdatering:..


Efter kittävling på Örebros mara förra lördagen(*viskar*den kom tvåa)!


Den rara tvättlappen finns att köpa hos Jenny.




Underbara papper o tags från Graphic 45. Dold journaling med lite tankar under kortet. Gjord efter en utmaning på Creative Scrappers.






En superenkel layout som då inte riktigt känns helt färdig. Får se om det kanske tillkommer något senare. Liten O´s hand på bilden. Även denna tvättlapp är från Stellas och det prickiga o det randiga pappret är ur pink paisley samt bokstäverna nere i högra hörnet.