Wednesday, January 28, 2009

Jag blev utmanad av Eyovine för ett tag sedan(vilket i sig nog är 2009 års understatement)...ett ganska långt tag sedan!

7 saker om mig som är både alldagliga och knäppa:

1. Jag är en riktig tvätthitler, det är helt enkelt bara jag som kan tvätta, vika och mangla ;).
2. En trevlig bondauktion, småmulet väder, fikakorg och en filt och dagen är perfekt.
3. Jag har fastnat för Ultimate fighting, hur polititskt inkorrekt som helst men jag är fast. Har tom en favvis, Rich Franklin, en fd highschool-mattelärare. Slå dem så det köttar Richie-boy ;)!
4. Ben & Jerrys cookie-dough-icecream is to die for, mmmmm!!!!!
5. Jag far ofta ut ur huset och glömmer byta från mina tofflor till skor. Sist åkte jag in till stan och tandläkarbesök iklädd nämnda fotbeklädnad.
6. Måste sluta pimpla Cola
7. Har spelat oboe i fem år.

Snälla ni som känner er hågade nu, på`t bara tjejer, jag väntar mig en del rolig läsning nu ;)!

Tack sötaste Millan....

för din utmärkelse, åhhh, jag blir så glad. Millan är min "gamla" mentor från Scrappiz :).



Det finns ju så många som förtjänar den så jag ger den till alla som kommer hit och kikar, ni är så fantastiskt kreativa alla :)!!!!!

En altrad evighetskalender


Fick ett uppdrag från Stellas att hitta på ngt med denna kalender. Jag började med att måla den i svart akrylfärg och sedan med vit.
Innan jag målade nummer och månadsklossarna så gjorde jag "scheman" över hur siffrorna var placerade runtom. Som om klossen hade varit en kartong i papp och det hade varit möjligt att sprätta upp den och lägga den platt.


Därefter valde jag papper ur min inte alltför lilla spillpappershög ;)! Mätte och skar ut papper. Jag har valt att chalka runt kanterna på alla papper.


För att limma allt på plats så har jag använt enbart "Pod modge" men det lär fungera lika fint med de flesta lim som tex "Tombot" eller "Strong and precise". Siffrorna är utstansat vanlig svart cs i typsnittet "Diesel". För att skriva månaderna har jag använt rubons från "American Crafts" miniböcker.


Alla färdiga ytor är också behandlade med "Pod modge" som ger en hållbar yta som även tål att torkas av. Alternativ till Podget så kan möbelvax användas.


Provade lite olika motiv, här en stämpel med ett årstidsträd. Har också haft en klocka i overlay av Heidi Swapp, men det finns naturligtvis hur många ideér som helst. Så här blev iallafall det färdiga resultatet.

Tuesday, January 27, 2009

Tre gamla layouter.....




Ännu en layout där jag bara "gjort", befriande :).......






En helt galen LO, med underbara papper från SEI ur serien Sonoma, underbara!


En helt vanlig snabb-LO på näst minste killen som, till sin stora glädje, i somras fixade att köra klipparen :).

Sunday, January 18, 2009

Datastrul.......

ikväll så fick vi till slut igång photoshop efter veckor av reparationsstrul på vår fasta dator. Nu ska jag äntligen kunna lägga in bilder på bloggen igen.

Måste iväg imorrn men hoppas det finns tid imorrnkväll för lite datatid. Det är så roligt att det fortfarande finns några därute som hänger i o är inne och kikar hos mig ibland, tack tack :)!

Saturday, January 17, 2009

Tävling


Gå till bloggen Älskar sött bli tokinspirerad o tävla :)!

Tuesday, January 06, 2009