Monday, September 29, 2008

Liiite Stellas o gammal skåpmat......

Sista utmaningen för Stellas klar. En LO där allt skulle vara cirklar.Kan tänka att jag får bakläxa av en viss J på denna, men skam den som inte försöker...eller hur var det nu? Kortet ingick som en del av utmaningen från Stellas och det blev attans fult. Och all den där tiden som gick åt till att fixa bort lite färg o sedan sudda fram lite kunde väl ha spenderats till att bygga ett nytt kort :/!Men den som inget arbete har gör sig lite själv, som min farmor brukade säga ;)!!!!Den första sidan i unge herr M´s resealbum från resan till Paris.M på WD Studios.M poserar med Buzz på Disneyland.Första sidan i S resealbum från Venedig.Unge herr S tog ett foto av en planch på Piazza San Marco i Venedig, han tyckte den var cool så den fick en självklar plats i hans resealbum som jag gör i 6x12.

5 comments:

Eyovine said...

läckra saker som vanligt =)... men gillade den med cirklar jätte mycket... vilket pyzzel!!!

carina said...

tack för gullig kommentar=) och du är roligt, du. JAG hålla kurs?? det är ju du som ska göra det och lära mig hur man gör så här snygga layouter!!

superfina som vanligt, kul att se ett kort från dig, ursnyggt!!

kram

Therese said...

Superläckra, som vanligt. Den med cirklar - underbar :) Diggar kortet, färger som jag gillar skarpt! Kram

Lilo said...

Mycket fint! blev nästan chockad när jag såg allt nytt du laddat upp! Och resesugen blev jag också! Jag vill resa nu!!! Men får väl nöja mig med en tur med pendeltåget eller något annat lika gastkramande spännande! Dina layouter är lika fina som alltid!

MissMian said...

Åh....min favorit blev också den med cirklar!!! Sedan har jag läst allt annat rolligt du skriver...gillar verklgien dina goa kommentarer om saker och ting!