Tuesday, September 23, 2008

..:Tiden is the shit:..

Dagens bild, ROOC!

En layout som är gjord efter en av MissMians skisser på Stellas forum och på en av utmaningarna från senaste DT-kitet. Ordet Party skulle ingå i någon form på layouten. Det fick bli anti-Party i form av en bildklassiker, iallafall i vår familj, där jubilaren skall posera med sina presenter och blommor. Gillade skissen fast är ändå inte särskilt nöjd med denna, skyller på pappren som inte alls är min stil!

En av utmaningarna som följde med Stellas jätte-DT-kit, en BOM. Igår(för tio år sedan), Idag & Imorgon(om tio år).

Den tredje layouten som blev scrappad i Linköping. Känns inte som om jag är riktigt klar med titeln, kanhända kommer där bli några fler ord i den, "Bannern" är inspirerad av Lotta R som gjort så fina sådana.

Gammal skåpmat. En LO som dessutom samlat damm i över ett år på skrivbordet. Åkt fram lite då o då o skapat lite huvudkli för att sedan förpassas in i skuggorna igen. Den är ingen nyskapande hit precis men jag tycker om bilden o gillar att den påminner om känslan när man som barn (eller för allan del som vuxen o barnpassande) pillade med tårna/grävde ner fötterna i solvarm sand!

7 comments:

Mia said...

Hihi...det var fasligt suddande på BOM-en... fniss!
Jättefina LO´s!
Barfota är underbar å härlig höstbild på ungarna dina!

Eyovine said...

Alltid kul att kika på vad du gjort blir alltid så scrapsugen då =)... gillar din BOM och Rara Klara... å så naturligtvis ett ubderbart höstfoto på barnen...

Therese said...

Åh, vilka fina :) vet knappt vart jag ska börja. "Antiparty" fick mig att småle, klassisk bild. Underbar höstbild på barnen. Ja, allt är superfint, som vanligt :) En fråga; hur suddar man som du gjort i texten? Skulle behöva det ibland.

teres said...

Tack för er kommentarer, blir bara så glad!

För att sudda så har jag använt mig av smudge-verktyget i photoshop. Finns som en liten hand med pekfingret ut (iallafall på cs2) i menyn till vänster.

MissMian said...

Åh så snygga de var allihop. Älskar verkligen fotot på den sista. Jag kan nästan känna känslan när jag ser på fotot! Åh...solvarm sand...shit vad jag längtar till sommaren nu! Och det är inte ens vinter än!
Gillar din BOM superduper mycket! Så coolt att få in så otroligt mycket text! Glad att du använt en av mina skisser! :)

myrica said...

Härliga LOs som vanligt!
Fotot på dig på BOM-LOn är jättejättefint!!
/Kicki

Millan said...

Så mycket fint du gjort sen jag var här sist. Gillar särskilt den här barfota layouten!