Friday, September 12, 2008

..:lite glädje:..

fick jag när jag loggade in pga denna.......


Tack snälla rara Lisa för utmärkelsen :)!

Jag skickar den vidare till: Linda, Eyovine, Therese, Tin, Lisa som självklart får tillbaka den ;), I lööööve your blog girlfriend, Lilo och MissMian. Ni är bara så bäst!

Man kopierar utmärkelsen o lägger in den i sin blogg. Länkar till den som man fått den av (av någon underlig anledning?) och så ger man den vidare till en sisådär sju stycken o så ska man berätta det för de berörda på deras bloggar.

Nu ska här packas o imorgon bitti faras iväg mot Linköping på en hel helg av scrapping. Vet eg. inte vad jag ser fram emot mest, scrappingen eller rent av mitt ubernajsiga resesällskap. Förmodligen är det båda som gäller! Håll tummarna för att Otto-godiset håller sig i skinnet och är samarbetsvillig!

6 comments:

myrica said...

Ha det så roligt i Lnkpg! Det finns säkert nån som vill gosa med Otto.
I *lööv* dn blog också, förresten! :)

Lilo said...

Tack bästaste du!!! Hm... har jag inte fått en sådan och lagt i bloggen? Eller fick jag en som jag inte lade upp? Ja du ser! Jag är totalt förvirrad!!! Men jag blev verkligen superglad!!! Du är sååå bra du med så du får den tillbaka i ett nafs av mig!

Eyovine said...

Tack gulle du =D... Blev sååå glad =D.
Har försök göra spridningena av denna fina utmärkelse enligt konstens alla regler.. men är inte så haj på hur allt funkar än =)

Therese said...

Tackar *niger lite här* så mycket, jätteglad blev jag :) !!! Gillar verkligen din blog - du är superduktig! Ha så trevligt i helgen, vill se alster sen!

Elisa said...

Gulle dej!!!

Tin said...

Tack så mycket! Gillar din blogg jätte mycket så du får en utmärkelse av mig också.
Å vad mycket fint du gjorde i Linköping! Verkar ha varit jätte kul där! Kram