Monday, September 29, 2008

Liiite Stellas o gammal skåpmat......

Sista utmaningen för Stellas klar. En LO där allt skulle vara cirklar.



Kan tänka att jag får bakläxa av en viss J på denna, men skam den som inte försöker...eller hur var det nu? Kortet ingick som en del av utmaningen från Stellas och det blev attans fult. Och all den där tiden som gick åt till att fixa bort lite färg o sedan sudda fram lite kunde väl ha spenderats till att bygga ett nytt kort :/!Men den som inget arbete har gör sig lite själv, som min farmor brukade säga ;)!!!!



Den första sidan i unge herr M´s resealbum från resan till Paris.



M på WD Studios.



M poserar med Buzz på Disneyland.



Första sidan i S resealbum från Venedig.



Unge herr S tog ett foto av en planch på Piazza San Marco i Venedig, han tyckte den var cool så den fick en självklar plats i hans resealbum som jag gör i 6x12.

Tuesday, September 23, 2008

..:Tiden is the shit:..

Dagens bild, ROOC!

En layout som är gjord efter en av MissMians skisser på Stellas forum och på en av utmaningarna från senaste DT-kitet. Ordet Party skulle ingå i någon form på layouten. Det fick bli anti-Party i form av en bildklassiker, iallafall i vår familj, där jubilaren skall posera med sina presenter och blommor. Gillade skissen fast är ändå inte särskilt nöjd med denna, skyller på pappren som inte alls är min stil!

En av utmaningarna som följde med Stellas jätte-DT-kit, en BOM. Igår(för tio år sedan), Idag & Imorgon(om tio år).

Den tredje layouten som blev scrappad i Linköping. Känns inte som om jag är riktigt klar med titeln, kanhända kommer där bli några fler ord i den, "Bannern" är inspirerad av Lotta R som gjort så fina sådana.

Gammal skåpmat. En LO som dessutom samlat damm i över ett år på skrivbordet. Åkt fram lite då o då o skapat lite huvudkli för att sedan förpassas in i skuggorna igen. Den är ingen nyskapande hit precis men jag tycker om bilden o gillar att den påminner om känslan när man som barn (eller för allan del som vuxen o barnpassande) pillade med tårna/grävde ner fötterna i solvarm sand!

Friday, September 19, 2008

..:Release me:..

Älskar denna underbara låt av Oh Laura. De har gjort fler trevliga låtar har jag nyss upptäckt, denna blir iallafall jag extra "hög" av.(eller vad säger du Lisa ;)?)

Tuesday, September 16, 2008

..:grattis till.............

Loijsan o Fredrik, som väntar en liten februaribebis :), som musik i mina öron..... tänk att jag ska bli moster :)o barnen bli kusiner! Supercoolt!!!!!!

Tusen å tusen grattiskramar!!!!!!!!!!!!!!

Monday, September 15, 2008

Tack tjejer för nya awarden "I love your blog", skickar den vidare till ALLA på min lilla bloggrunda, ni är så inspirerande tjejer!

Har varit på scrapmara i Linköping i helgen. En utmaning med tanke på sällskapet och då tänker jag inte på Lisa eller MissMian. Utan snarare på en typ av mindre slag, en som dreglar en del (o då inte nödvändigtvis över allascrapsaker man gillar) ;)! Otto var med och det gick ändå ganska bra, scrappade tre layouter i hans sällskap.

Linköpingsmaran är ett hett tips till alla scrappare, en trevlig och välorganiserad träff! Där kan man slå sig ner och inspireras och skapa i två hela dagar. Underbart! Tack alla tjejer som fixar träffen, ni gör ett kanonjobb! Och tack särskilt till Annag för din gästfrihet o särskilt tack till Malena som alltid är så rar :)!

Sunday, September 14, 2008

Härlig scrapmara i Linköping

Supertrevligt som vanligt, med trevligt folk, mycket scrap o god service! Och tack raraste Annag för husrum o trevligt sällskap!

Fick tre layouter gjorda. Två till Magdas scrapfeber.



Friday, September 12, 2008

..:lite glädje:..

fick jag när jag loggade in pga denna.......


Tack snälla rara Lisa för utmärkelsen :)!

Jag skickar den vidare till: Linda, Eyovine, Therese, Tin, Lisa som självklart får tillbaka den ;), I lööööve your blog girlfriend, Lilo och MissMian. Ni är bara så bäst!

Man kopierar utmärkelsen o lägger in den i sin blogg. Länkar till den som man fått den av (av någon underlig anledning?) och så ger man den vidare till en sisådär sju stycken o så ska man berätta det för de berörda på deras bloggar.

Nu ska här packas o imorgon bitti faras iväg mot Linköping på en hel helg av scrapping. Vet eg. inte vad jag ser fram emot mest, scrappingen eller rent av mitt ubernajsiga resesällskap. Förmodligen är det båda som gäller! Håll tummarna för att Otto-godiset håller sig i skinnet och är samarbetsvillig!

Wednesday, September 10, 2008

..:Örebromara:..

I lördags gick den av stapeln, örebromaran. Lika trevligt som vanligt. Denna gång hölls maran av Örebro scrapbookingförening, en lisa när andra sköter ruljansen och en annan får slå ner baken och bara vara :), det var ett väloljat maskineri.

Nåväl jag lyckade rafsa ihop två layouter och ett kort. Kortet behöver lite mer jobb, lite refining, så det visar jag senare...kanske!



Denna är tagen med Otto "flygandes" i luften över mig, därav den konstiga vinkeln.

Tuesday, September 09, 2008

Ni hänger väl med :).........

Stellas Forum där kommer det upp nya superroliga utmaningar och skisser från Lilo, Missmian och Carina ur DT-teamet. Kom in och bli medlem(om du inte redan är det) och låt dig inspireras :)!

Monday, September 01, 2008

..:vardagsbetraktelse:..

Det är något magiskt i att ge sina barn föda och sedan se dem äta. En känsla av djupaste tillfredställelse när de mumsar på, awww I löööve it!