Sunday, June 18, 2006

Frustration - vill scrappa 100% inte jobba detsamma!

Blir hiskeligt frustrerad över att inte få lägga ner nästan all tid på scrappingen just nu. Känner mig så pressad att hinna få lite gjort innan helvetet (rent ut sagt) börjar på tisdag. H-et består i arbete 100% hela sommaren *gahhhh*. Pär Lagerqkvists "Ångest, ångest min arvedel" kan här läsas med förtjänst (om man inte redan gjort så) för att förstå vidden av känslan. Och känns det ointressant att förstå mig så läs dikten ändå, den är bra! Iallafall så innebär h-et att det ska träffas folk, städas, fikas och rensas i land och mer därtill = ingen scrapping = inte kul!

Lägger ut en som jag hunnit klart i helgen, låter det vara osagt om jag är så särdeles nöjd med den!? Ska utmana min stackars mentor Millan på att klura vad som skall till. Kändes så rolig och rätt först men mot slutet så fanns inte de känslorna kvar direkt. Inte ngt ovanligt i o försig när det gäller mig och mina LO´er.
Detta "snatas"(läses baklänges) velande och denna prestationsångest som ibland tar glädjen ur alltihop. Har upptäckt bloggar och LO´er i freestylescrappingens anda och de känns så befriande tycker jag. Min block sitter ju i mitt huvud och ibland lyckas jag känna mig helt fri och tänk vad det är skönt.


Tack Linda för den fina blomrankan "Nunn design" :D!

3 comments:

zarischka said...

Läs noga nu:
Du är bra! Du är faktiskt jättebra!!

Kasta Jante överbord och njut av att det är roligt - för bra blir det i alla fall - med ditt sinne för färg och form! :D

Millan said...

Jag håller helt med Zarischka , du är jättebra! Jag har dock skickat dig ett mail också!
Kram!

Linda said...

Vilken jättefin!!!!

Kul att du fick användning av blomrankan.
Ha det bäst nu vännen.

Kram/Linda "scrapp"