Wednesday, June 14, 2006

Scraplusten återfunnen.

Så kom scraplusten åter. Var inne i en scrappizanvändares galleri igår och blev så enormt sugen att få klippa och klistra själv. Så jag började på en LO igårkväll och blev klar idag. Bilderna är på yngsta sonen och LO´n blev en liten summering av förra året. Bilderna är inte särdeles lysande men så talande, för så här såg han ut hela tiden :)!

Retar upp mig på att när jag ska klottra på LO´er så kan jag baske mig inte skriva längre :(. Tycker inte annars att jag skriver så uselt men på sidorna går det inte alls. Men jag föredrar iallafall handskrivet, så det så!

Blev iallafall ganska nöjd med dagens LO och sannerligen helnöjd med att vara tillbaka till scrapvrån med lust!Men jag efterlyser en bra vit penna. Har använt Sakura gelly på denna och den funkar helbra till duttar o perfekt på kort men på papper så blir den för torr på ngt vis. Finns där ingen bra penna och var å var *höjer blicken mot himlen*!

5 comments:

Millan said...

Åh, en så underbar layout! Jag gillar verkligen allt på den,dessutom är det en kul LO ide!
Jag blir så himla "lift" sugen när jag ser dina layouter.
Förresten, på tal om vit penna. Jag använder Pentel hybrid gel 1.0 mm ball. Den är jätteskön att skriva med, jag har köpt den på Bokia, och enligt vad jag fått veta tidigare så är Pentel pennorna syrafria också.

teres said...

Tack :D kul att kunna inspirera! Ska nog ta och lägga till ditt tips på köplistan imorgon och göra ett besök på Bokia.

Synnove Olava said...

Hei Teres.
For det første tusen takk for en hyggelig kommentaren på bloggen min. Det er morsomt at du linker til meg.
Layouten din er kjempefin, digger håndskriften din, og jeg syns det blir så personlig når man bruker den... :)

Ha en fortsatt fin scrappekveld

zarischka said...

Vilken superhärlig LO - skönt att du fått tillbaka scraplusten! :D

kimeling said...

ÅH, Vad fint det blir .HA EN SKÖN JOBBAR SOMMAR :) SKÄMT hoppas du orkar vara kreativ när du får lite egen lyx tid mvh kimeling