Tuesday, June 27, 2006

Quasimodo is back!

På ungefär 20 minuter fick jag nackspärr igen eller nackskott som det snarare känns som. Sitter mellan skulderbladen och går ut i ena axeln och upp i nacken och det gör oooont! Så jag trillar runt och ser helt enkelt inte klok ut!
Idag har jag fått en vansinnigt skarp huvudvärk pga eländet också *suck*!

Barnen, dvs Klara och Melker, håller på att ätas upp av elaka bakterier, nämligen stafylokocker. Stora otäcka sår som sprider sig. Klaras ena tumme har inget skinn kvar och Melker har ett megasår på benet av typen bensår. Det ser så ont ut, ajajaj. Huga, i det läget är det vansinnigt skönt att vi är två för i mig gör det alldeles för ont för att jag skall klara att tvätta och blöta upp och ta bort sårskorpor och skinnflå mina älsklingar Du är bäst D.

Scrap har det inte blivit någon och just nu vet jag inte när det blir för mitt sommarjobb dränerar mig på kraft och lust alldeles. Av någon anledning jag egentligen inte har någon aning om, så är det bara. Vill inte åka dit och får magknip av det och vill mest sätta mig och gråta när jag kommer hem :(.

2 comments:

Synnove Olava said...

Det var leit å høre at dere har blitt syke. De staffelikokkene til barna dine hørtes helt forferdelig ut, håper de snart er på bedringensvei og slipper å få fler kjøttsår. God bedring til deg også, det er absolutt ikke godt å ha vondt i nakken.

En riktig god bedring og god sommer, gleder meg til å se flere layouter fra deg når dere blir bra igjen.

zarischka said...

Huvaligen, vad träligt det låter! :(

Krya på er!!